Volkswagen PoloWaarom een VW Polo?

Benieuwd waarom we bij van Beek Polo zo gek zijn op de Volkswagen Polo? Het is een moderne auto met een stoer, hip en stijlvol uiterlijk die bovendien heerlijk rijdt. U profiteert van een rijke standaarduitrusting, de auto is ruim van binnen en maakt gebruik van de meest geavanceerde veiligheidssystemen. Denk hierbij aan ABS, ESP, ASR, diverse airbags en de 5 sterren die de VW Polo behaalde in de Euro NCAP veiligheidstest.

Krachtige en zuinige auto van het jaar 2010

U kiest met de VW Polo voor een krachtige en zeer zuinige auto die in 2010 de titel ‘Auto van het Jaar’ in de wacht wist te slepen. U betaalt dankzij de lage CO2-uitstoot een beperkte bijtelling. Rij als particulier een heerlijk schone auto met een A-label. Het rijgedrag van de VW Polo is zowel sportief als comfortabel, net de auto waar u naar op zoek bent.

Waardevaste Duitse auto met lage onderhoudskosten

De VW Polo is een zeer waardevaste Duitse auto, met een beperkte afschrijving. De Polo Blue-motion 1.2TDI gebruikt in de praktijk ongeveer 1 liter per 23 kilometer, bij zuinig rijden is zelfs 1 op 30 mogelijk! Bovendien profiteert u van lage onderhoudskosten, waardoor er een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding ontstaat. Verras vrienden en familie met het hoge afwerkingsniveau van de auto, of laat hen kennismaken met de tal van innovatieve opties op een groot aantal van de modellen.

Overtuigd door de VW Polo, een proefrit maken of wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.